Ouderraad in actie

Terug naar overzicht

Ouderraad

 

Gezellig ontbijt voor de eerstejaars

Een zachte lentezon, lachende tienergezichtjes … een ideale setting voor een gezellig ontbijt. Ook dit schooljaar bood de Ouderraad aan de leerlingen van het eerste jaar een gezellig ontbijt aan. Er was weer heel wat lekkers voorzien: koffiekoeken, een vruchtensapje, soya chocolademelk, banaan, druifjes, sinaasappel … Iets minder gezond dan gewoonlijk, maar na al die coronaperikelen lag de nadruk op ‘leuk’ en ‘positief verbindend’. Een initiatief dat door de eerstejaars zeker gesmaakt werd. De volgende editie zal opnieuw in een gezond jasje gehuld worden. De ouderraad zal vol enthousiasme zijn schouders onder die traditie zetten. Afspraak in februari 2023.

 

Fiets-check

Tijdens de eerste week van juni werd door de werkgroep verkeer van de Ouderraad een fiets-check georganiseerd in samenwerking met het stadsbestuur van Deinze. Een 50-tal fietsende leerlingen waagden de sprong om hun fiets te laten controleren. Allen slaagden op een checklist met 7 punten. Een dikke proficiat aan allen en laat hen een voorbeeld zijn voor de andere leerlingen om met een fiets die tiptop in orde is naar school te komen en veilig doorheen het straatbeeld te bewegen.

 

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Toekomstplannen

Terwijl de laatste weken van het schooljaar wegtikken zijn we bij de ouderraad van Leiepoort campus Sint-Hendrik volop bezig om de start van het nieuwe schooljaar niet te missen. Noteer de volgende activiteiten en data nu al in uw agenda of beter nog … schrijf vandaag in via onderstaande knoppen.

 

Ouderraad

 

Op zondag 18 september 2022 organiseren we een culinaire wandeltocht door Deinze. Tussen 10.00 uur en 11.00 uur kan u vanop campus Sint-Hendrik vertrekken voor een ontspannende bepijlde wandeling van ruim 6 kilometer. Geniet van de natuur, het stadsleven en een 4-gangen menu (aperitief, soep, hoofdgerecht en dessert) tijdens 4 pittoreske stops langsheen het parcours. Een unieke gelegenheid om samen met uw voltallige gezin de school en de ruimere omgeving te ontdekken. De prijs bedraagt 15 euro per kind (tot 15 jaar) en 22 euro per volwassene. Bij inschrijving voor 31 augustus 2022 ontvangt u 2 euro korting per persoon.

Schrijf je in

 

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseren we om 19.45 uur een lezing met als thema ‘Veerkracht en weerbaarheid van jongeren in crisistijden’ door professor Gwendolyn Portzky in de kapel van Leiepoort campus Sint-Hendrik. Een gratis infomoment voor ouders en leerlingen.

Schrijf je in

 

Hendrik De Rycker, voorzitter

 

Terug naar boven

Terug naar overzicht