Boeken bestellen en afhalen

Je ontving een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je boeken. Je haalt eind augustus je boeken af in de Magrittezaal, in de voormiddag tussen 8.30 uur en 12.00 uur en in de namiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Je betaalt het volledige boekenpakket vooraf via overschrijving.

 

Boeken bestellen

Je volgde dit schooljaar les op onze school:

 • Je ontving op dinsdag 23 juni 2020 een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je boeken. Die e-mail werd ook naar je ouder(s) verzonden.
 • Als je de school verlaat, zend je de boekenlijst ‘0 Verlaat de school’ door. Zo breng je het boekenfonds op de hoogte en zo vermijd je de herinnerings-e-mails om je boekenlijst voor volgend schooljaar in te zenden.

Je bent een nieuwe leerling:

 • Je schreef je in vóór 22 juni 2020:
  Je ontving op maandag 24 juni een e-mail met persoonlijk link op elk e-mailadres dat bij inschrijving bekend gemaakt werd.
 • Je schrijft je in na 22 juni 2020:
  Je ontvangt binnen de vijf dagen na inschrijving een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Indien de e-mail vijf dagen na inschrijving niet toegekomen is, kan je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hulpmiddelen

 • Boekenlijsten 2019-2020: een pdf-bestand met daarin alle boekenlijsten van het huidige schooljaar. Nuttig als je vooraf eens wilt nakijken welke boeken je kan doorverkopen.
 • Boekenlijsten 2020-2021: een pdf-bestand met daarin alle boekenlijsten van het komende schooljaar. Nuttig als je vooraf eens wilt nakijken of je al boeken kan overkopen en niet meer digitaal moet bestellen.
 • Handleiding invullen boekenlijst: een handleiding om de digitale boekenlijst in te vullen. Met de schermafdrukken weet je wat je kan verwachten.
 • Indien je een probleem hebt bij het invullen van je boekenlijst, kan je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Boeken afhalen

Je haalt eind augustus je boeken af in de Magrittezaal volgens onderstaand schema, in de voormiddag tussen 8.30 uur en 12.00 uur en in de namiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Je betaalt het volledige boekenpakket vooraf via overschrijving.

 • op maandag 24 augustus voor de eerstejaars
 • op dinsdag 25 augustus voor de tweedejaars
  voormiddag: basisoptie klassieke talen: Latijn en Grieks-Latijn
  namiddag: basisoptie moderne talen en wetenschappen: taal & media en wetenschap
 • op woensdagnamiddag 26 augustus voor de vijfde- en zesdejaars
 • op donderdag 27 augustus de derdejaars
 • op vrijdag 28 augustus de vierdejaars

 

Bij het afhalen van de boeken ontvang je ook twee leerlingenfiches die je de eerste schooldag, zorgvuldig ingevuld, moet afgeven. Daarnaast krijg je als nieuwe leerling een Money$afe-badge en begeleidend document. In dit document wordt duidelijk uitgelegd hoe je je persoonlijke restaurantrekening moet aanvullen en opvolgen.

In de startgids vind je heel wat praktische informatie over de eerste schooldag en het komende schooljaar. Je ontvangt rond 20 augustus deze gids via e-mail. Als nieuwe leerling ontvang je de startgids bij het afhalen van de boeken.