× Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen ten gevolge van de coronamaatregelen. Op deze pagina vindt u de meest recente informatie terug. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Volgend schooljaar bij ons starten?

Digitaal infomoment

Aangezien we geen fysiek infomoment kunnen organiseren, versturen we op woensdag 3 februari 2021 een link naar het digitaal infomoment naar de ingeschreven ouders. Dit is een samenwerking tussen het VTI en de Leiepoortgroep. Tijdens de video komt u meer te weten over de modernisering van het secundair onderwijs en stelt elke Deinse katholieke school zijn studieaanbod en klemtonen voor.

Via deze link kan u zich inschrijven om op woensdag 3 februari 2021 de digitale brochure en/of de link naar het digitaal infomoment te ontvangen.

Doedagen

In maart organiseren we normaal gezien de doedagen op onze school. In samenwerking met de basischolen uit de ruime regio krijgen de leerlingen van het zesde leerjaar de kans om via werkwinkels kennis te maken met onze school en het studieaanbod. Door de huidige coronamaatregelen kunnen we dit niet organiseren.

Openpoortdag

Op zondag 14 maart 2021 van 9.30 uur tot 17.00 uur nodigen we toekomstige leerlingen en hun ouders uit naar onze openpoortdag. Tijdens een persoonlijke rondleiding op onze school maakt u kennis met het studieaanbod, de drie keuzegedeeltes in het eerste jaar, het opvoedingsproject, het zorgbeleid, de infrastructuur, de vele activiteiten … Dit met respect voor de coronamaatregelen. Ook de andere campussen van de Leiepoortgroep kan u die dag bezoeken.

 

Bekijk de promofilm

Bekijk de lessentabel van het eerste jaar

Ontdek de drie keuzegedeeltes in het eerste jaar

Lees meer over de modernisering in de eerste graad