Bestellen schoolboeken, schoolmateriaal en turnkledij

Voor het bestellen van de schoolboeken en turnkledij werkt de school samen met schoolboekendienst Lichtvis. Bestel de schoolboeken voor maandag 4 juli 2023. Als je later zou bestellen, kan Lichtvis niet garanderen dat het boekenpakket eind augustus klaar ligt. Indien je een probleem hebt bij het invullen van je boekenlijst, kan je contact opnemen met Kristien De Ketelaere via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huidige leerling

De ouders en leerlingen ontvangen een e-mail en een Smartschoolbericht van de schoolboekendienst Lichtvis met daarin een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je schoolboeken en turnkledij. Zodra je de boekenlijst correct hebt ingediend, krijg je hiervan een bevestigingsmail

Als je de school verlaat, duid je op de boekenlijst '0 Verlaat de school' aan. Als je de schoolboeken elders koopt, duid je op de boekenlijst '0 Ik bestel niet via de school' aan. Zo breng je de schoolboekendienst op de hoogte en vermijd je de herinnerings-e-mails om je boekenlijst voor het volgend schooljaar in te zenden. 

Nieuwe leerling

Je schreef je in voor 15 juni. Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link op elk e-mailadres dat bij inschrijving werd opgegeven. 
Je schrijft je in na 15 juni. Je ontvangt binnen de vijf dagen na inschrijving een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Indien de e-mail vijf dagen na inschrijving niet toegekomen is, kan je contact opnemen met Kristien De Ketelaere via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Materialenlijst voor leerlingen van 1A.

Eind augustus zal je tijdens het infomoment en bij het ontvangen van de boeken een gedetailleerde lijst ontvangen van wat je nodig hebt voor elk vak. Op die manier weet je exact welk materiaal en boek je moet meebrengen bij de eerste les van een vak.

Om te vermijden dat dan in alle drukte alles nog moet aangekocht worden, geven we je nu al een overzicht van het belangrijkste materiaal dat je nodig zal hebben.

Computerspecificaties

Voor bepaalde richtingen is een minimum aan computervereiste nodig om de richting vlot te kunnnen volgen. 
Voor de richting Accountancy en IT en de richting IT en Netwerken adviseren we de volgende computerspecificaties.
Voor de richting Mode en design adviseren we de volgende computerspecificaties

Chromebook

Elke leerling krijgt van de school een chromebook in bruikleen. Nieuwe leerlingen krijgen hun chromebook bij het afhalen van het boekenpakket. Er wordt enkel een waarborg gevraagd. Deze wordt aangerekend op de eerste schoolrekening. 

Afhalen schoolboeken en schoolmateriaal

Het schoolmateriaal wordt afgehaald op school op woensdag 30 augustus 2023.

Hieronder vind je de uren wanneer welk jaar wordt verwacht.

Tussen 13 uur en 14 uur: 6de en 7de jaar

Tussen 14 uur en 15 uur: 5de jaar

Tussen 15 uur en 16 uur: 4de  jaar

Tussen 16 uur en 17 uur: 3de jaar

Tussen 17 uur en 18 uur: 2de jaar

Indien het boekenpakket niet zelf kan afgehaald worden, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding wie het boekenpakket komt afhalen.

Boekenlijsten

Hieronder vind je de boekenlijsten per studierichting:

Eerste jaar:
1A

Tweede jaar:
2EO; 2KC

Derde jaar:
3BO; 3BW; 3CM; 3CO3TC; 3ORL

Vierde jaar:
4BO; 4BW; 4CM; 4CO; 4TC; 4ORL

Vijfde jaar:
5AD; 5BW; 5BO; 5DN; 5MD; 5OOS; 5OVB; 5TC

Zesde jaar:
6AIT; 6ITN; 6JZ; 6MD; 6MO6OFL; 6OMC; 6RL; 6RVM

Zevende jaar:
7BS; 7RVM