Tijdens de middagpauze (van 12.00 uur tot 13.00 uur) gebruiken de leerlingen het middagmaal op school of kiezen ervoor om thuis te eten.
De zesdes en zevendes mogen de school verlaten mits toelating van de ouders.

Voor wie op school blijft:
Leerlingen en personeel kunnen elke dag (behalve op woensdag) een warme maaltijd nemen of een broodje eten in het schoolrestaurant. De maaltijd kan aangevuld worden met soep, groentjes van het saladebuffet en/of een dessertje. Vooraf intekenen hoeft niet. Elke dag is er voor iedereen vrije keuze uit de aangeboden gerechten. Betalen gebeurt met een persoonlijke badge.

Het bedrijf dat deze maaltijden verzorgt, staat garant voor een gevarieerd aanbod met dagverse ingrediĆ«nten. De keuken is zowel traditioneel als vernieuwend. De maaltijden zijn bereid met kwaliteitsvolle, seizoensgebonden producten, vaak van Belgische bodem.

Op school drinken we alleen water. In de eetzalen kan plat en spuitwater aangekocht worden.
De leerlingen mogen ook zelf water meebrengen en hun waterflesje opvullen aan de drankfonteintjes.

We geloven heel sterk dat een evenwichtige en gevarieerde voeding de basis is voor een gezonde levensstijl. Een lekkere, gezonde maaltijd aanbieden tegen betaalbare prijs en een gezonde eetattitude ontwikkelen bij onze jongeren zijn hoofddoelstellingen van het gezondheidsbeleid van onze school.