De leerlingen van het eerste middelbaar hadden een fantastische teambuildingsdag in Gent. Een teambuilding is de ideale manier om leerlingen te helpen elkaar beter te leren kennen en een sterke groepsdynamiek op te bouwen.

We starten onze teambuilding in het trampolinepark Jump Sky, waar plezier centraal staat.

Daarna gaan de leerlingen aan de hand van een GPS-zoektocht op pad in de Gentse binnenstad. Aan de hand van uitdagende en creatieve opdrachten leren de leerlingen elkaar beter kennen en werken we aan de teamgeest. Ondertussen wandelen ze langs enkele bekende bezienswaardigheden als de Sint-Baafskathedraal. In de vooravond bekijken we Gent op een andere manier: met een historische boottocht.

Na een dag vol uitdagende teambuildingsactiviteiten, sluiten we de eerste dag af met een filmavond.

De tweede dag moedigden de leerlingen elkaar enthousiast aan tijdens enkele teambuildingsspelletjes, wat de groepsgeest nog verder versterkte. Het was een dag vol plezier en nieuwe vriendschappen. De leerkrachten zagen hoe de leerlingen dichter naar elkaar toe groeiden en hoe de teamspirit doorheen de dag steeds sterker werd. Iedereen ging naar huis met mooie herinneringen en een sterker gevoel van verbondenheid. De teambuilding in Gent was een groot succes en een geweldige start van het tweede trimester.